Trestokkfestivalen

Hallo alle sammen, da er Trestokkfestivalen ferdig for 2017. Dette innlegget skal inneholde en del av mine tanker, følelser og opplevelser rundt festivalen.

 

Klokken bikket over til klokken 16:00, og vi var fremme på campen av festivalen. Jeg, Emilie og Andre var de første av gjengen som kom frem. Så vi poppet champagne flaska og skålte oss inn i festivalen.
Campen til bobilene/campingvognene var på øvre plan av campen, imens campen til telterne var på nedre plan av campen. Selve plassen var kjempe stor og det var plass til veldig mange på campen.

Iløpet av timene som gikk kom det noen flere campere med campingvogn og telt til vognene sine. Samtidig kom også resten av flokken vi skulle være med, med bobil og campingvogn. Og vi kunne endelig starte festen for fulgt! Gutta fiksa både sofaer, stoler, bord, grill, mat, anlegg, isbiter, og telt. Og alle sitt humør var på topp!

Menneskene som jobbet på campen var utrolig vennlige og enkle å prate med. De kjørte rundt med ATV på campen for å slå av en prat med camperne og dra de opp på festivalområde. Vi merket fort at de var spente, og at dette var noe de virkelig hadde lyst til å få til.

På fredagen åpnet Henning Myrer festivalen, og etter han spilte blant annet The White Dominos, Nikita, VI2, Louise Bruel Flagstad. Avsluttingen på kvelden startet 21:40 og den ble spilt av selveste Dunisco. Det var ikke så veldig mange mennesker der på fredagen, men livat var det uansett. Når festivalen avsluttet, gikk vi alle sammen tilbake til campen og festet videre med kjente og bekjente.

Lørdagen kom og vi våknet opp klokken 09:00, musikken ble skrudd på og festivalen var i gang for andre dag. Humøret til de som jobbet der virket enda bedre enn forrige dagen og det samme gjaldt camperne. Grillen ble slått på, hamburgerne kastet på og drinkene blandet. Flere og flere kom å satte seg hos oss på campingen og det var  kjempe koselig.

Festivalen ble åpnet av Thosebricks klokken 13:00 på hovedscenen, og etter han spilte Morten Abel, Jonah Blacksmith og Electric Guitars. På lørdagen var hovedscenen oppe, samtidig som en litt mindre scene. På den mindre scenen spilte blant annet Kent Ortiz, Grand Vintage, Trubadur Bayer, The White Dominos og Kilts. Når klokken ble 19:45 tuslet jeg og Emilie bort til festival område igjen for å sjekke ut hvordan VIP avdelingen var. Der satt det flere influencers som jeg var en del av, det var utrolig mange snille mennesker, alt fra bloggere, instagrammere også videre. Vi prøvde også ut maten, jeg spiste viltgryten og Emilie kyllingspydene. Og fytti katta så utrolig godt det var, anbefaler virkelig maten til oss som skal dit neste år!

Klokken ble rundt 20:40, da sto Anastacia på scenen. Emilie og jeg løp bort til scenen, vi både sang og danset og hadde det så utrolig gøy. Det er jo selvfølgelig litt kult når det faktisk er en person du har hørt på siden du er baby, også plutselig står hun rett foran deg. Anastacia sin konsert var kjempe bra og jeg er kjempe fornøyd. Men nå  som jeg skal snakke om lysshowet, atmosfæren og musikken, så er det ingenting som slo Madcon. Madcon gikk på scenen cirka klokken 23:00, og det var helt sykt! De dro med seg publikum, hoppet, danset, sang og så utrolig mye mer. Det var virkelig det beste showet på hele festivalen. Lørdagen ble avsluttet av Dunisco som gikk på scenen cirka klokken 00:40.

 

Oppsummering alt i alt, så var det noe som var kjempe bra til å være første gangs festival. Så jeg gleder meg til å følge de i årene som kommer.  Samtidig så var det noe som ikke var så bra, men man kan ikke få til absolutt alt sin første gang. Så ingen klager, bare gode ord. Super fornøyd er jeg etter helgen, og det samme håper jeg dere alle andre er. De har virkelig gjort en kjempe jobb, der de har laget en festivalanlegg med plass til over 50.000 festival glade mennesker. Håper å få se alle og enda flere til Trestokkfestivalen 2018!

Leave a Reply