• Hele restaurant, meny beliggenhet, de ansatte, alt bidrar til opplevelsen. Alle er så flinke og veldig service-minded. De vil fortelle deg historien bak menyen, uten at du føler deg presset å bestille det dyreste på kartet. Perfekt drikk til maten uansett om du vil ha vin eller alkoholfri. Maten smaker himmelsk.
 • Maricor Maglasang
  En av de beste Asian fusion restaurant har jeg spist i. Både moderne og gammeldags. De serverer i små og delikat porsjoner at man tror det er ikke nok og man blir ikke mett, men man blir faktisk det. Utrolig god smak. Vi bestilte stor meny som er 9-retters og det var en mat opplevelse utenom det vanlige.
 • Maricor Maglasang
  Stedet er alltid fult så husk å reservere bord. Glemmer alltid at de har stor porsjoner så det er noe mat igjen når jeg spiser her. Ikke fordi maten er ikke godt, men det er mye mat. Drop heller forrett og bestill kun hovedretten så får du spist opp all maten.
 • Maricor Maglasang
  Banan og palmer og andre eksotiske planter var det siste jeg hadde ventet å se her. Flor og fjære er et privat selskap som er drevet av en familie som er glad i hage arbeid. Man føler seg velkommen når de møter sine gjester og vise oss rundt. Andre, kokken til restauranten har jobbet her i 20 år. Han jobber her i vinterhalvåret og resten av året jobber han i Thailand. Man får buffet lunsj og alt på bordet er sååå godt. Mine favoritter var dagens fisk og carpaccio av laks.
 • Maricor Maglasang
  Restauranten hører til Riva Hvar Yacht Hotel. Du trenger ikke være hotell gjest for å spise her. Jeg bestilte scampi og det var nok mat for 2-3 personer. Og jeg var sulten så du kan tenke deg hvor stor porsjon jeg fikk.
 • Maricor Maglasang
  Jeg hadde Istria biff med trøffel saus. For en gastronomisk opplevelse! De var også flinke å anbefale hvilken vin man skal ha ved siden av hovedrett og dessert. Hyggelige folk som jobber her. Skal du til Hvar MÅ du spise her.
 • Maricor Maglasang
  En av mine favorittsteder i Oslo. Har spist her flere ganger og service kan være varierende fra dag til dag, men stort sett veldig bra. Restaurant har en rolig atmosfære.
 • Reiseradet
  Litt dyrt, men verdt de pengene. Prøv Saffron Risotto og Carpaccio Alla Cipriani. Flott utvalg av vin til maten.
 • Maricor Maglasang
  Moderne Filippinsk mat. Prøv bagnet eller deep fried crispy pork belly eller Tapang Baboy Ramo. Alle som jobber her er opptatt av at du har det hyggelig og at du koser deg med maten.
 • Maricor Maglasang
  Restaurant som serverer spanske tapas. Det ligger i Chelsea område. Om du har nettopp vært på High Line Park er dette stedet ikke så langt unna. Husk å reservere bord. De har også Paella (en favoritt), men det er for 2-4 personer.