• Er man glad i historie som jeg er, så bør man legge igjen en hel dag for å oppdage Gamlebyen i Fredrikstad. Det er variert mattilbud, fra kiosk til restauranter. Ha gode sko og ta med godt humor. Det er museer i Gamlebyen, og andre ting verdt å se, men ikke lett tilgjengelig for de som bruker rullestol. Turistkontoret er betjent av veldig hyggelige folk. Du får all hjelp du trenger, pluss litt til.
 • Maricor Maglasang
  Vi bestilte vinsmaking og ble møtt av Silvana Sanseovic som visste oss rundt Vina Tomic. Vingården er ikke stor og de produserer en av Kroatias best vin. Veldig hyggelig og kunnskapsrik, Silvana kan mye om vin produksjon og vi lærte mye. Antonija Novak tilbudt oss 2 vin som vi kan smake, en rød og en hvitt. Deretter fikk vi også smakt på en rose. Alle tre var gode og vi kjøpte noen flasker. Som bonus fikk vi hilse på Andro Tomic, eieren. En bamse og veldig imøtekommende.
 • Pegah Adamz-Sobbi
  Vigelandsparken er et av de mest kjente severdighetene i Norge. Parken er modellert av Gustav Vigeland. Parken er åpen døgnet rundt og det er gratis inngang. I parken er det fine tur muligheter og det er fullt av skulpturer rundt i parken. De mest kjente skulpturene er "sinnataggen" som du møter på nesten ved inngangen ved parken. Også har vi "monolitten" som er midt i parken. Du ser den tydelige høye lange skulpturen .
 • Reiserådet
  Er du i Oslo anbefales det virkelig å dra opp til Holmenkollen å se på hopptårnet. Der får du en fantastisk utsikt over byen og Oslofjorden. Når du er oppe så burde du også ta en titt på skimuseet hvor du får en utrolig oversikt over norsk skihistorie.
 • Maricor Maglasang
  Fornøyelsespark for både store og små. Barna har kun hørt om Troll fra deg og barnehagen. Nå kan de se på de på nært hold.
 • Maricor Maglasang
  Vil du ha active ferie i Tromsø i vinter? Du kan booke din hundesledekjøring hos Tromsø Villmarkssenter. De har andre aktiviteter også, både om sommeren og vinteren.
 • Reiserådet
  Elin Herregaard er fra et ukjent årstall, men har et synlig preg av en bronsealder stil. Interiøret er veldig pent og idyll. Her kan du får en omvisning rundt området og inni bygget. Man har også muligheten til å holde selskap på gården.
 • Reiserådet
  Utrolig fin severdighet å få med seg. Du får en omvisning over området rundt bygget, men også inni i bygget. I bygget befinner det seg et museum som er verdt å ta en titt på. Bygget har et nydelig interiør med en sjarmerende stil.
 • Reiserådet
  Her får du se flere typer skulpturer og kunst i rolige omgivelser. Et avbrekk fra den pulserende byen, og godt for både kropp og sjel. Fin natur og enda bedre utsikt. Perfekt for både familien og om du vil ha litt alene-tid. Men ta i betraktning at parken er populær – Uansett er det vel verdt turen! Parken ligger på Ekeberg i Oslo med utsikt over byen.
 • Ida Elise Engebretsen
  Museet er veldig interessant og lærerikt for de som er opptatt av historie. Absolutt verdt å ta en titt, gjerne i kombinasjon med Akershus festning.