• Sandra Nærheim
  For en utsikt! Hyggelige ansatte som jobber her.
 • Flott hotell, fantastiske rom, flott beliggenhet med en nydelig utsikt ved vannet.
 • En absolutt favoritt ! For meg og andre som elsker å dykke, så er Maldivene å anbefale. Det er så mye mat at det holder massevis med kun halvpensjon. Frokost og middag. Vi spiser litt sent frokost og litt tidlig middag. Blir man sulten for lunsj noen dager er det bare å bestille ekstra for akkurat den dagen. Veldig avslappet atmosfære. Spa er veldig populært så du må bestille time.
 • Julie Prøven
  Luksus restaurant like ved Spansketrappen i Roma. De har ikke en restaurant, men man bor i et område som er omringt av masse gode mattilbud.
 • Maricor Maglasang
  Man trenger ikke å ta så mange offentlig transport når man bor på hotellet. Alt Makati har å tilby er i gang avstand. Alle de ansatte er også veldig service minded. Hotellet har et godt mattilbud, men vi valgt å ikke spise her fordi rett utenfor er det veldig mange gode restauranter og shopping. Gode senger og renslige rom.
 • Maricor Maglasang
  Ark Beach Apartments ligger på stranden ca 7,5 kilometer fra Split sentrum. Jeg vil bo her igjen om jeg skulle tilbake til Split. Man er ikke langt fra severdigheter og etter en lang dag kan man slappe av på stranden eller svømmebassenget. Hotellet eier også zip-line kompleks som er ca 10 kilometer unna. Ypperlig for de som ønsker kultur, sol + bad og aktiv ferie i ett.
 • Marie Thorkildsen
  På Thon hotell i Lillestrøm ligger vegg i vegg med Messehallen og det er enkelt å komme seg til og fra hotellet fra Messehallen. Bakdelen med hotellet er at det koster 150 NOK i døgnet. Hotellet er det perfekte valg om man er på messe i Lillestrøm, da hotellet ligger bare 10 minutter gange unna sentrum og shoppingsenter. Frokosten på hotellet er variert og alle vil finne noe de liker. De har godt utvalg av egg, bacon, yoghurt, brød, pålegg og frukt. Frokosten var et stort pluss da det var nye variert og sunn mat. De hadde også energi shots og smoothies til frokost. Thon har også basseng og boblebad. Dette gjorde oppholdet helt supert, med en mulighet til å slappe av etter en lang dag på messe. Rommene var rene og ryddige og det var lett å finne frem. Det var isbiter i gangen som også var et stort pluss.
 • Relativt nytt sted for overnatting i Olderdalen, Kåfjord. Stedet drives av et ektepar og hun er fra Thailand. Hun driver også kafé på stedet og har meget god mat. De har få rom for overnatting, men de er lyse, romslige og trivelige. Meget renslig og velholdt sted. Jeg ble selv anbefalt dette av lokale innbyggere og angret ikke på det valget. Stedet ligger midt i sentrum langs E6 nordover gjennom Troms. Hvis du ikke skal overnatte er det verd å stoppe der for å spise god mat til en bra pris.
 • Thon Hotel Kirkenes ligger fint til rett ved vannkanten og det er fin utsikt. Hotellet har fint uteområde også selvom det fungerer best på sommeren. Veien inn til sentrum er meget kort så hotellet ligger så sentralt som mulig i Kirkenes. Rommene er fine. Restaurantområde og matkvalitet er meget bra. Frokosten er også meget bra med et stort utvalg. Jeg har benyttet hotellet flere ganger siden det ble bygd for få år siden og opplevelsen har vært den samme hver gang. Anbefales.
 • Hotellet er fint og moderne og stilrent. Det er et bra utvalg av rom for alle behov. Ligger også flott og sentralt til. Anmeldelse av Mia Dorthea Sæterøy