• Sandra Nærheim
  For en utsikt! Hyggelige ansatte som jobber her.
 • Flott hotell, fantastiske rom, flott beliggenhet med en nydelig utsikt ved vannet.
 • Er man glad i historie som jeg er, så bør man legge igjen en hel dag for å oppdage Gamlebyen i Fredrikstad. Det er variert mattilbud, fra kiosk til restauranter. Ha gode sko og ta med godt humor. Det er museer i Gamlebyen, og andre ting verdt å se, men ikke lett tilgjengelig for de som bruker rullestol. Turistkontoret er betjent av veldig hyggelige folk. Du får all hjelp du trenger, pluss litt til.
 • En absolutt favoritt ! For meg og andre som elsker å dykke, så er Maldivene å anbefale. Det er så mye mat at det holder massevis med kun halvpensjon. Frokost og middag. Vi spiser litt sent frokost og litt tidlig middag. Blir man sulten for lunsj noen dager er det bare å bestille ekstra for akkurat den dagen. Veldig avslappet atmosfære. Spa er veldig populært så du må bestille time.
 • Hele restaurant, meny beliggenhet, de ansatte, alt bidrar til opplevelsen. Alle er så flinke og veldig service-minded. De vil fortelle deg historien bak menyen, uten at du føler deg presset å bestille det dyreste på kartet. Perfekt drikk til maten uansett om du vil ha vin eller alkoholfri. Maten smaker himmelsk.
 • Maricor Maglasang
  En av de beste Asian fusion restaurant har jeg spist i. Både moderne og gammeldags. De serverer i små og delikat porsjoner at man tror det er ikke nok og man blir ikke mett, men man blir faktisk det. Utrolig god smak. Vi bestilte stor meny som er 9-retters og det var en mat opplevelse utenom det vanlige.
 • Maricor Maglasang
  Stedet er alltid fult så husk å reservere bord. Glemmer alltid at de har stor porsjoner så det er noe mat igjen når jeg spiser her. Ikke fordi maten er ikke godt, men det er mye mat. Drop heller forrett og bestill kun hovedretten så får du spist opp all maten.
 • Maricor Maglasang
  Banan og palmer og andre eksotiske planter var det siste jeg hadde ventet å se her. Flor og fjære er et privat selskap som er drevet av en familie som er glad i hage arbeid. Man føler seg velkommen når de møter sine gjester og vise oss rundt. Andre, kokken til restauranten har jobbet her i 20 år. Han jobber her i vinterhalvåret og resten av året jobber han i Thailand. Man får buffet lunsj og alt på bordet er sååå godt. Mine favoritter var dagens fisk og carpaccio av laks.
 • Maricor Maglasang
  Vi bestilte vinsmaking og ble møtt av Silvana Sanseovic som visste oss rundt Vina Tomic. Vingården er ikke stor og de produserer en av Kroatias best vin. Veldig hyggelig og kunnskapsrik, Silvana kan mye om vin produksjon og vi lærte mye. Antonija Novak tilbudt oss 2 vin som vi kan smake, en rød og en hvitt. Deretter fikk vi også smakt på en rose. Alle tre var gode og vi kjøpte noen flasker. Som bonus fikk vi hilse på Andro Tomic, eieren. En bamse og veldig imøtekommende.
 • Maricor Maglasang
  Restauranten hører til Riva Hvar Yacht Hotel. Du trenger ikke være hotell gjest for å spise her. Jeg bestilte scampi og det var nok mat for 2-3 personer. Og jeg var sulten så du kan tenke deg hvor stor porsjon jeg fikk.