Om

Velkommen til Reiserådet.   Sidene er en blogg og vurderingsside.  Vi skriver om reisetips, reiseforslag og produserer turer for smågrupper i samarbeid med aktører i bransjen.  Dette er et levende prosjekt som er en del av Reiselivsstudiet ved  Fredrikstad FagAkademi (FFA).  Vi er en fagskole som ønsker å være  ny- og fremtenkende innen reiseliv.  Innholdet på denne siden kommer fra de reisende selv og reisekonsulent trainees og turprodusent trainees ved skolen.

På  www.reiseradet.no blir det registrert omtaler om reiseliv produkter og tjenester.  Vi skriver blogg innlegg og tips om ting relatert til reise.  Vi kan også hjelpe deg i planlegging og gjennomføring av små gruppeturer og kurs & konferanse, både innen Norge og til utlandet.  Jobber du i bransjen kan du også få agenttilbud eller delta i studieturer.  OBS! Det er leverandører som gir endelig godkjennelse av din deltakelse.

Målsettingen er at   www.reiseradet.no skal være en  hjelp for reiselivsbedrifter til å bli bedre, og reisende til å gjøre bedre valg.  Ønsket vårt er  at www.reiseradet.no skal være et naturlig sted for reisende  å dele erfaringer, og få råd om reiser.  Vi setter stor pris på tilbakemeldinger, både ros og ris.

For å sende en RFQ, fyll ut skjema eller send epost til Reiseradet

Reiseliv 2015